Björklöven

För evigt För Alltid

Så var det äntligen dags

Kategori: Allmänt

Ja i eftermiddag släpps pucken i T3 center första gången denna säsongen som det är poäng vi spelar om på hemmaplan.
 
Vi har lagt premiären bakom oss och tagit lärdom av det som skedde i skåne.
Nu väntar ett nytt skånelag Rögle på hemmaplan, det gäller att spela tight från det att pucken släpps tills att matchen blåes av.
 
Långtidsskadade är Jonathan Harty,Tommy Wargh, Rasmus Edström. Nicke Johansson är sjuk. Frågetecken är Lucas Sandström och Mathias Trygg som är på väg tillbaka men inte kanske helt spelklara.Vet tyvärr inte hur gårdagens träning såg ut.  Per Hållberg kommer till spel men Kalle Lundström skadade sig i Malmö och saknas idag. Oscar Molin kommer att ta hans plats och Emil Wrenman tas tillbaka från Teg för dagens match.
 
Rögle hade svårt mot Timrå i premiären på hemmaplan men vann till slut på straffar.
 
Det som ändå kändes rätt okej efter premiären var att Malmö skulle vara så bra att det var okej att förlora där, men när Vita Hästen sen igår tog två poäng trots att det var utspelade så kom en släng av ångest, Löven kan verkligen totalt klappa ihop och det gör mig livrädd, tycker många andra lag sett till förra året sällan gör den grova genomklappningen som vi kan göra. Bara hoppas att spelet ser bättre ut idag annars kan detta bli en tung säsong. Jag vet att vi har mycket skador och det stör men ändå måste man kunna spela tightare än vi gjorde senast. Det är mer tacklingar på en träning än jag såg på 40 minuter mot Malmö (missade första perioden).
 
Jag hoppas Kevin får stå och tror att laget ser ut som i Malmö förutom att Oscar tar Kalles plats och Emil tar en juniors plats.
 
Premiärmarschen går från renmarkstorget kl 14.30.
Väl mött i T3 Center
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: