Björklöven

För evigt För Alltid

Svart igen.

Kategori: Allmänt

Inte mycket att glädjas åt förutom tre poäng. 

Det hade börjat ljusna vad gäller skadorna men igår böev det två nya skador igen. Mathias Trygg skrev jag om redan igår och idag nås jag av nyheten att även Lucas Sandström slog upp sin gamla skada. Fan är min första tanke. Både Mathias och Lucas är tänkt att vara med och producera och hade börjat komma in i det igen efter förra skadorna. Vad är det för jävla skadeförbannelse som ligger på Björklöven? Det här är sjukt, visst kan man ha otur med skador en säsong men nu ser det ut att bli likadant somna förra året, det är inte kul någonstans.

Skador kostar både pengar och gör det oroligt i gruppen, nya kommer in och gästspelar vilket gör att ett aldrig blir någon stabilitet.

Vidare nås vi idag av att hockeyallsvenskan live ställer in alla sina sändningar till dess de kan säkerhetskälla en bra produkt.

Inte mycket ljus denna torsdag. Men glädjs ändå åt gårdagens tre poäng

/Sweetangel

Kommentarer

  • Jörgen säger:

    Får löven sända i egen regi tillsvidare?

    Svar: Tyvärr inte som jag förstått det
    Sweetangel

    2014-09-25 | 18:38:29
  • Kostar inget säger:

    Hur kostar skador pengar när löven då får ersättning från F-kassan under tiden?

    Svar: Du vet inte att arbetsgivaren betalar första två veckorna och när det gäller Trygg och Sandström innebär det nu två nya veckor sen är det rätt vanligt att de också betalar viss procent de första tre månaderna. Så det är klart att det kostar plus att det kostar på det sättet att man måste ta in ersättare för en period som man inte vet hur länge den varar. Pengar som annars skulle gå till nyförvärv.
    Sweetangel

    2014-09-26 | 07:32:01

Kommentera inlägget här: