Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Södertälje

Kategori: Allmänt

Återigen väntar en tuff match denna gång borta mot obesegrade Södertälje. Södertälje slog här senast Vita hästen på straffar. Inte nog med att Södertälje varit bra de är dessutom även otroligt stabila i Powerplay vilket kommer att bli en rejäl utmaning för vårat boxplay som inte rosat marknaden vilket också statistiken visar på då vi är sämst i serien.
 
Nu kastades det om i kedjorna på gårdagens träning och lär vara de nya som kommer till spel ikväll. Nicke Johansson och Johan Lorraine saknas av de som igår tränade för fullt om man skall tro VK. Varför den sistnämnda inte spelar vet jag faktiskt inte kanske kan vara så att papprerna inte är klara eller så vill man helt enkelt inte kasta in honom direkt Vem som vaktar kassen är inte bestämt, känns som att Kevin Lindskoug borde vara den som står på tur men samtidigt är Södertälje Johan Mattssons gamla lag så han kan va otroligt motiverad likt Kevin var mot Rögle. Känns som att det är omöjligt att sia om vem som får förtroendet.
 
Säger som jag sagt tidigare det krävs att man minimerar misstagen, spelar tight och gör det i minst 60 minuter. Poängen måste börja trilla in så man inte blir cementerade i botten. En känsla är att Emil Lundberg gör en bra match då han vill visa upp sig för nära och kära så jag tror han blir matdchens lirare
 
Vem tror ni kommer bli matcens lirare och hur slutar matchen?
 
Matchen sänds på Hockeyallsvenskan Live till en kostnad av 99kr sändningen hittar ni här
 
/Sweetangel
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: