Björklöven

För evigt För Alltid

Poäng är helt okej

Kategori: Allmänt

Jag hade faktiskt tippat 1-1 efter full tid i Löventipset och det blev ju också resultatet ibland har man tur. Björklöven gör en bra match och förtjänar poäng, sen kan jag tycka att det fanns lägen att avgöra matchen både under ordinarie tid och förlängningen. Södertäljes båda mål är slumppuckar, även om känslan är att Kevin skulle tagit avgörandet.
 
Björklöven spelar tight och precis som man skall göra på bortaplan. Sen finns det en del misstag som måste fortsätta att minimeras men helt klart en bättre match än senast.
 
Sedan känns det otroligt viktigt att Jon Palmebjörk får göra sitt första mål, nu kanske det släpper för honom, känns som spelet låst sig lite när han tänker för mycket.
 
Förutom avgörandet tycker jag Kevin gör en bra match, han känns stabil och tyvärr slinker den där pucken in som gör att insatsen känns lite sänre.
 
Matchens tre stjärnor
*** Lucas Sandström Sliter hårt och täcker otroligt mycket skott
** Jon Palmebjörk, levererar och kanske börjar han hitta sin form.
* Stefan Andersson är bra på backen och gör det han ska.
 
 
Under all kritik var dock sändningen, helvete vad det laggade och stora delar av period ett gick man miste om. Inte meningen att man skall betala 99kr för en produkt som inte fungerar, skärpning Hockeyallsvenskan Live. Borde inte Viasat kunnat göra lite mer likt Cmore så man kan se alla matcherna i deras kanaler så det verkligen funkar, alternativt att det finns en månadskostnad så man kan prenumerera på hockeyallsvenskan live. 99 kr/ match är dyrt om man följer alla särskilt när det inte fungerar.
 
 
Jag trodde på stortförlust inför och känner mig rätt nöjd med 1 poäng ändå trots att det lika gärna kunde varit i allafall 2.
 
/Sweetangel

Kommentarer

  • Jörgen Sällergård säger:

    Laget kan ju FAN inte göra MÅL!!!!!!!!!!

    så tråkigt att se Löven o så har det varit enda sen den dagen Beliavski lämnade som tränare.... triost men SANT!

    Svar: Ne det är som att det ligger en förbannelse, även om de värvas bra poänggörare så tappar de allt när de kommer till Löven. Nu vill d ju att defensiven skall sitta först men publiken vill se vinster och mål så svår kombo. Hoppas det släpper snart
    Sweetangel

    2014-09-22 | 22:40:22

Kommentera inlägget här: