Björklöven

För evigt För Alltid

Nya bekantskaper

Kategori: Allmänt

Så var det onsdag och dags att stifta nya bekantskaper. Ikvällens match mot Karlskrona så gör Nicklas Johansson säsongsdebut efter en längre sjukdom och Johan Lorraine debuterar i Löven. Vad gäller skador så är det samma lista som tidigare. Rasmus Edström, Jonathan Harty, Tommy Wargh, Kalle Lundström och WIlliam Quist.
 
I och med att Nicke och Johan spelar idag så får juniorerna Adam Ählström och Andre Ekström ge upp sina platser. Detta innebär alltså att Johan, Nicke och Linus Boström bildar kedja, troligen så blir det annars samma som senaste och jag är rätt säker på att Kevin Lindskoug vaktar kassen. Oscar Molin kommer inte till spel då Teg har egen match mot Vännäs så Löven kommer till spel med 6 backar.
 
I Karlskrona får vi inte se förra lövenkeepern Patrick Galbraith vakta kassen utan det blir Timo Leinonen.
 
Karlskrona placerar sig på en åttonde plats i PP tabellen och Björklöven på en 12 plats. Vad gäller boxplay har Löven legat i botten men efter senaste amtchen har man ändå tagit klivet upp till en 11 plats. även där är Karlskrona bättre och placerar sig i mitten. Karlskrona är rätt effektiva och gör mål på 12.68% av skotten.
 
Löven stora problem så här långt är "som vanligt" målskyttet, man skapar chanser och lägen men skärpan finns inte där fullt ut. Detta gör att  Löven endast gör mål på 5.66% av skotten.
En skillnad kan man dock se i senaste matchen där Löven ändå får fram skotten på mål, tidigare matcher har man skjutit mycket i täck och utanför, så det är ett fall framåt, Men att få in pucken i målet måste också bli bättre, få matcher som man vinner om man inte gör mer än ett mål. Jag tror och hoppas att det nu släpper för fjolårets poängkung Jon Palmebjörk i och med målet senast.
 
För er som inte kan vara på plats så sänds matchen på Hockeyallsvenskan Live
Väl mött i T3 Center
/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: