Björklöven

För evigt För Alltid

Quisten saknades när Löven föll

Kategori: Allmänt

Jag oroades redan igår när jag fick beskedet att William Quist ej kom till spel idag och tyvärr fick känslan rätt. Wille saknades otroligt mycket och det syns att han och Kim Karlsson behöver varandra för att blomma ut och bli sitt bästa jag. Den kedjan har varit hetast i de första matcherna och även om Mathias Trygg är en god ersättare så finns det nog inget radarpar som behöver varandra så mycket som Kim och Wille.
 
Dagens match var en kamp in i det sista och tyvärr så föll avgörandet återigen i boxplay då Mora fick göra sitt första mål i den spelformen. Detta efter att domaren tagit ett enligt mig oerthört tveksamt domslut och visat ut Per Hållberg för boarding. Att Oscar Molin blev boardad minuten innan betydligt fulare missade han och denna tackling axel mot axeln blev en boarding då spelaren inte reser sig direkt. Döm på situationen inte på konsekvenserna av den.
 
När det gäller Björklövens PP så är det tyvärr inte mycket som stämmer, det går långsamt och de få skott som skjuts träffar otroligt sällan mål, och då är det svårt att få utdelning. Detlär bli att nöta PP på träningarna för grabbarna framöver.
 
Björklöven skjuter för sällan och när de väl skjuter så har det tagit så lång tid, då är det inte svårt för moståndarna att stå i skottlinje. Där av att så många av Lövens skott som går i täck, mer fart och snabbare skott så kommer puckarna trilla in.
 
Stämningen i hallen framförallt i den tredje perioden var mäktig, riktigt bra av Green Devils.
 
Matchens tre stjärnor
 
*** Emil Lundberg, grötar in en puck och jobbar stenhårt
** Lucas Sandström vill mycket och känns som han är jobbig att möta.
* Johan Mattsson gör en bra match och kan inte lastas för förlusten
 
Tung förlust men bara att jobba vidare.
 
Vad är era tankar efter matchen?
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: