Björklöven

För evigt För Alltid

Nu får det vara nog

Kategori: Allmänt

Det här är fullt tillräckligt det behövs verkligen inge mer. Lätt att det bara skrivs om skador men samtidigt såg vi alla hur det påverkade laget förra året och nu ser vi ut att gå samma öde till mötes.

Sitter det en förbannelse i T3 Centers väggar eller vad är problemet? Hade de varit gamla spelare hade man kunnat skylla på träningen men nu när det är nyförvärven så kan det inte bara ligga i det. Men nog tusan finns det spelare i detta lag som är dåligt tränade och därför också är mer skadebenägna.

Sen måste jag undra hur det går till när en spelare värvas, hur noga kollas dem?  Jonathan Hartys skada är en gammal skada som slagits upp. Känns som det kanske kunde förutspåtts.

Sen är de en jävla otur, hjärnskakningar, sträckningar och all annan skit.

Vad ska vi göra för att undvika dessa jävla skador?

Vi valde att spela lite träningsmatcher för att kunna få ihop laget ändå har vi otroligt mycket skador på så få matcher, hur kommer man klara de tuffa schemat nu när det drar igång? Varje match känns som en lidelse där minst en spelare utgår. Hoppas detta vänder snarast annars blir detta en ännu jobbigare säsong än ifjol.

/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: