Björklöven

För evigt För Alltid

Nej Nej Nej

Kategori: Allmänt

Fler skador var det sista vi behövde och inte minst så behövde vi inte det på den spelaren som just nu är i zonen. Men det är så typsikt i Löven, känns som fjolåret all over again. Börjar med att tappa backar för att sen tappa forwards en efter en. Enligt Gustav på Lövenbloggen är William Quist ryggskadad och missar kvällens match.
Så jävla typsikt jag lider med Wille, kan han inte bara få vara hel.
 
Ikväll väntar match mot Mora i T3 Center. Mora som just nu ligger 8 i tabellen med 6 poäng. Björklöven ligger näst sist på sina 3 poäng.  Det är seriens sämsta PP lag som möter seriens nästa sämsta BP lag. Björklöven måste få till sitt boxplay, i nul'get har man endast 61.54% vilket är på tok för dåligt.
 
Det verkar som att Mathias Trygg kommer att ta Willes Quists plats. Vem som står är ännu oklart, kör man Johan Mattsson igen eller visar man att Kevin Lindskoug är första valet genom att låta han stå. Svårt att säga men känslan idag är ändå att Kevin får stå.
 
Erik Lindahl skall spela forward med Lucas Sandström och Adam Ählström, vilket tyder på att Emil Wrenman fortfarande inte är matchklar?
 
Björklöven måste hitta tillbaka till spelet i första perioden mot Vita Hästen och inte tumma på något för att kunna studsa tillbaka och ta poäng ikväll
 
Väl mött i T3 Center ikväll
/Sweetangel

Kommentarer

  • Erik säger:

    Varför lånar inte Grönberg in fler från teg?? Palme jr eller nån annan. Måste ju vara bättre än att köra med juniorback dom forward!?

    Svar: Ja det kan man undra. Vet inte hur tankarna går men kan va så att man vill ge juniorerna chansen men då kan jag tycka att en junis forward är bättre än en junis back som forward
    Sweetangel

    2014-09-19 | 09:45:16
  • k-forslöv säger:

    Vad är tanken med spelet...hörde intervju med Walltin efter matchen mot Rögle Jidhe intervjuade då...Walltin sa då att anfalls hockeyn kommer senare...blir det defensivt spelande löven iår...tror att Palme och Öhman kommer bort i defensiv spelet...och hoppas föreningen agerar i tid ifall det riktigt börjar gå utför...tidigt för att gnälla nu men hoppas spelare och föreningen isäg inte blir nonchalanta för uppgiften iår...hoppas och tror att vi blir kvar i allsvenskan men det har inte börjat bra

    Svar: ne det har inte börjat bra, många likheter med fjolåret och det skrämmer mig, än så länge rätt lugn ändå men n¨got måste hända och det är snart. har också hört att d bygger grunden för att sen bygga vidare men det behövs byggas snart och jag hoppas vi klarar oss kvar.
    Sweetangel

    2014-09-19 | 21:32:09

Kommentera inlägget här: