Björklöven

För evigt För Alltid

Kickoffen (uppdaterad)

Kategori: Allmänt

Ikväll ägde Björklövens kickoff inför säsongen 14/15 rum.
Det var ca 300 personer som denna fredagkväll letat sig till arenan för att bevittna kickoffen.
Den bestod av spelarpresentation, skillscompetion och avslutades med mingel på Olearys.


 
Skillcompetion bestod av:
*Hårdaste skott
*Snabbaste varv
*Prickskytte
*Straffar
 
Laget var indelat i två ett vitt och ett grönt. Det gröna laget vann totalt sett.
 
Hårdaste skottet hade Stefan Andersson, ikväll tillhörande gröna laget med 134 km/h
 
Wille Quist (Vit) sköt  131 km/h
Alexander Hellström (Grön) 120 km/h
Patrik Nevalainen (Vit) 118 km/h
 
Snabbaste varvet möttes en grön och en i två omgångar här vann gröna båda då Felix Maegaard Scheel slog Viktor Ekeståhl Jonsson och Nicke Johansson slog Wille Quist.
 
Prickskytte (träffa ribban)
Här var Per Hållberg (Vit) säkrast då han var den enda som träffa ribban, han ställdes mot Mats Lavander (Vit) Stefan Öhman och Stefan Andersson (gröna).
 
Det hela avgjordes på straffar, här fanns inga regler och vi bjöds på en hel del riktigt fina straffar, se klippet nedan. Framförallt Felixs straff som också blev framröstad till kvällens bästa.
 
 
 
Sedan var de en hel del intervjuer innan det blev mingel på Olearys.

Fredrik Grönberg intervjuades och känslan är att det inte är något på ingång just nu utan att man sitter relativt lugnt i båten, Teg och Vännäs finns ju.

Mats Waltin vill att fansen skall vara stolta över laget som skall vara hårt arbetande. Han säger också att han lever sig in i spelet kanske lite väl mycket ibland.

Peter Hirsch berättar att målvakter är ett udda släkte. Vilken normal människa skulle ställa sig i vägen för en puck i 134 km/h är hans orsak.

Jonathan Harty går(vankar långsamt) som en höggravid kvinna känns fan inte alls bra. Tommy Wargh är stel. Mathias Trygg ser inte plågad ut och var i vimlet på olearys iallafall.

Lucas Sandström var med på isen vid presentationen men tog inte många skär och klev av rätt fort, medverkade inte vid några skills.

Rasmus Edström har knäskydd men inget nytt där.

Oscar Molin kommer träna med Löven imorgon. Kortare reflektion kommer från träningen.
 
/Sweetangel

Kommentarer

  • Gröngul säger:

    Nog fan är vi alla stolta Lövare, men det bortser inte alla skador och ångesten kring det.. Speciellt om dom nu ska "sitta lugnt i båten" och köra på Vännäs och teg spelare... Jävla skämt. Pinsamt dåligt. Usch jag är inte nöjd någonstans i dagsläget, hoppas innerligt på att bli satt på pottkanten när det väl drar ihop sig.

    2014-09-05 | 23:42:43

Kommentera inlägget här: