Björklöven

För evigt För Alltid

Hatten har varit framme.

Kategori: Allmänt

Ja om man kollar träningsrapporten på Bjorkloven.com kom  så ser man att det har kastats om i kedjorna.
 
Jon Palmebjörk har haft en tung start på säsongen och inte kommit upp i den nivån han kan vara på, han har redan spelat i två kedjor men det har inte släppt ändå, nu testas han i en tredje. Jag hoppas att det släpper för Jon, mycket i Löven hänger ändå på att han producerar. Tycker annars att han och Stefan Öhman brukar hitta varandra bra och att Emil Lundberg varit en bra tredje länk, men Löven har inte producerat som tänkt och då kan det vara bra att kasta om.
 
En annan sak som sågs på träningen är att Stefan Öhman inte var med i de två PP uppställningarna utan endast i BP. Detta har jag svårt att förstå, få som kan hitta passningar som Stefan.
 
Johan Lorraine hade en bra fart på skridskorna och kan absolut hitta lägen vilket man kunde se direkt. Hoppas han kan få ut det även på match och att han inte drabbas av Lövensyndromet. 
 
Mats Waltin är som vanligt rolig att höra på isen, i övningen fem mot tre fick vi se ett par mål och när Nicke Johansson stänker dit den så hojtar Mats "Så där ska den sitta fan i det". Träningens största jubel utbryter när Per Hållberg trycker dit den i nättaket i sekvensen efter.
 

Sedan var det kul att se ett Nicke Johansson körde för fullt idag vilket tyder på att han lirar imorgon då Johan Lorraine inte kommer spela. Kalle Lundström körde i grått så det börjar ljusna på skadefronten. Rasmus Edström trodde jag skulle börja träna på is snart men det talas om att han gör det till veckan. Jonathan Harty och Wille Quist syntes till på arenan och körde Rehab.
 
Imorgon väntar Södertälje i Axa sportcenter.
 
/Sweetangel
 

Kommentarer

  • Erik säger:

    Varför spelar inte Lorraine mot ssk? Och om öhman är petad i PP så kommer denna säsong bli sämre än förra. Man börjar bli jäkligt skraj, va håller dom på med i båset!

    Svar: Jag vet faktiskt inte. Vet inte vad de vill ha ut av det hela kanske tända grabbarna med vetskapen att man måste jobba hårt för att behålla sin plats.
    Sweetangel

    2014-09-21 | 16:42:09

Kommentera inlägget här: