Björklöven

För evigt För Alltid

Felaktiga uppgifter

Kategori: Allmänt

Ja ibland blir det bara fel. Det jag skrev tidigare idag om vilka som deltar i upptaktsträffen var felaktigt. De som Löven skickade var inga mindre än Patric Wener, Alexander Hellström och Fredrik Grönberg.

Ber om ursäkt för att jag inte hade rätt uppgifter. Skall kolla sådant noggrannare framöver.

Tyvärr är det ett skadedrabbat Löven.
Rasmus Edström utgick igår, fick behandling efter matchen och saknades på dagens träning. Ytterligare en back borta alltså, där rör det sig om knäskada, troligen inre ledbandet men skall magnetröntgas för att få definitivt besked och han beräknas vara borta 2-3v enligt Erik på Umeå Tidning.

Vidare utgick Lucas Sandström från dagens träning såg ut att vara någon sträckning av ljumsken eller liknande, ingen prognos där heller.

De tidigare skadade deltog inte heller förutom Kalle Lundström som återigen körde för fullt och Nicklas Johansson började i grått men körde sen i rött. Det kändes dock inte helt bra i foten om jag förstod det rätt. Men han såg inte så hämmad ut.

Dessa skador gör mig mörkrädd. Vad gör vi för fel? Precis som ifjol så är det till stor del en lagdel i taget som skadas.  Vi har alltså 5 ordinarie backar att tillgå, plus Erik Lindahl som hittills gjort det bra. Jag är rädd att det blir en tung inledning på serien med ett skadedrabbat lag, inte den start man vill ha. Men bara att köra på inget att förlora

/Sweetangel 


Kommentarer

  • Daniel säger:

    Vi behöver MINST en bra back till.. Tyvärr!

    Lägg krutet på en spelskicklig center och en back med defensiv trygghet och bra förstapass.

    JOBBA GRÖNIS!

    2014-09-04 | 18:57:28

Kommentera inlägget här: