Björklöven

För evigt För Alltid

Äntligen

Kategori: Allmänt

Ja Äntligen är det över. Försäsongen är till ända och vi kan nu blicka framåt mot säsongen på allvar. Det blev förlust efter straffar i dagens genrep mot Timrå i T3 Center.
Det var inget bländande spel men det vi kan ta med oss från denna match är ändå laginsatsen, man jobbar och sliter tillsammans tyvärr räcker det inte till seger.
 
Framträdande idag är Linus Boström, Adam Ählström Nicklas Olofsson, kunde förvaltat sina lägen lite bättre men kul att se att juniorerna tar för sig.
 
En annan som visade vägen är Jon Palmebjörk som gjorde ett mål och en assist.
 
Det som fäller avgörande idag är att Timrå är effektivare och lite skridskostarkare.
 
Vad gäller målvakterna håller jag fortfarande Kevin Lindskoug lite högre än Johan Mattsson. Den sistnämnda släpper lite mer retur och ibland blir det lite rörigt.
 
Powerplay ger utdelning men utan att för den skull vara bra spel.
 
Oscar Molin gjorde inte bort sig men glänste inte heller. Han sitter på botbänken när Timrå tar ledningen i match det också efter en relativt onödig utvisning. Återstår att se om någon back är på väg in eller om Oscar får chansen mot Malmö.
 
Det är väl som man säger ett dåligt genrep ger en bra premiär. (Tänker alltså resultatmässigt)
 
/Sweetangel
 
 
 
 

Kommentarer

  • John säger:

    Löven gjorde en rätt bra match och borde ha vunnit, så många lägen fick inte Timrå. Förstår inte vad du sett för match!?

    Svar: Jag skrev att Timrå var effektivare och att det fällde avgörandet. Skrev aldrig att Löven gjorde en dålig match men tycker du spelet var bländande såg vi olika matcher.
    Sweetangel

    2014-09-07 | 21:41:55

Kommentera inlägget här: