Björklöven

För evigt För Alltid

Rullar på?

Kategori: Allmänt

Häromdagen skrev Mrmadhawk om att de som hade klart med tränare sent tenderar att åka ur eller i allafall gör en dålig säsong. Nog kan det stämma då det behövs en bra organisation för att allt skall flyta på utan tränare. Björklöven har inte en stark organisation i dagsläget, så tränaren bör komma på plats snarast.
 
Idag avslöjar Viasat att den nya tränaren i Björklöven är Mats Waltin. Av de namn som cirkulerat som tränare i Löven är Mats den jag hela tiden haft som favorit, och det skulle kännas riktigt bra om han är tänkt ta över efter Jens Öhman.  Mats har rutin och det är Löven i behov av i nuläget. Nu har det ju florerat mycket rykten om detta så det återstår att se om det blir så eller ej, men Viasat har haft rätt förut. Patric Wener skall ju ha varit klar enligt många men där tycks det ha skitit sig eller så har han helt enkelt inte varit klar utan bara varit en kandidat.
 
Vidare har ju Löven4Ever fått uppgifter om att Johan Kallio skall varit klar, det kan vi dock stryka då han idag presenterades av Hudiksvall.
 En annan som funnits på Lövens radar är Mattias Modig även han blev idag klar för ny klubb och kommer representera BIK Karlskoga.
Detta gör att det börjar sina vad gäller lediga målvakter, men en som fortfarande inte är klar för någon klubb är Christoffer Bengtsberg, en målvakt som flest av de som röstade i Löven4Evers undersökning ville ha som andra målvakt i Löven. Jag är en av dem som förespråkat honom och står fast vid det jag tidigare sagt han är en målvakt jag vill se i Löven.
 
En annan glädjande nyhet är att Björklöven för första gången på väldigt länge visar svarta siffror och gör en vinst på över 500 000 kr. Detta trots att man gör en usel säsong. Men det är inte bara glädjande nyheter idag utan en som ses enligt mig som det motsatta,även om det var väntat, är att ordförande Bertil Hammarstedt nu lämnar sina uppdrag i Löven. Ny ordförande förslås Mikael Salomonsson bli, vilket går att läsa om på VK.
 
Ledsen för den dåliga uppdateringen här på bloggen senaste dagarna, skall försöka skärpa mig men finns inte allt för mycket att skriva om.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: