Björklöven

För evigt För Alltid

Enda alternativet!

Kategori: Allmänt

Det har snart gått en månad sen säsongen tog slut. Tränartrion för A-laget kommer inte att fortsätta och även om Jens Öhman har gjort bra saker för Löven så har den negativa trenden som inte gick att bryta varit det som jag minns. När det sen kommer uppgifter från flera håll med missnöje om coachning och upplägg så känns det inte annat än rätt väg att gå.

Jens var ifjol en tränare som hade vinden i ryggen och kunde då ta upp laget dit det hör hemma, det kommer jag alltid minnas men när vinden vände så stod inte Jens pall. Flertalet spelare vädjar om att ledarstilen var för vek. Träningen har varit usel stundtals och först när det kom in nya röster kunde nivån höjas. En tränare på den här nivån skall kunna hålla en högre nivå på flera sätt, både på träningar och att kunna bryta mönster. Spelarna har självklart en del i det hela men utan gameplan så är det svårt att 20 spelare skall dra åt samma håll.
Jag vill nu se en tränare med rutin och en hårdare ledarstil än vad Jens hade, vi måste kunna stå pall även när det stormar. Detta var därför det enda alternativet.

/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: