Björklöven

För evigt För Alltid

Uppförsbacke för Troja

Kategori: Allmänt

Björklövens allsvenska kollega har fått en tung start på kvalserien, efter vinsten mot Löven på straffar har de nu radat upp två raka förluster, Vita Hästen borta är inget att skämmas över men att förlora mot Piteå hemma efter den starten är tungt. Piteå skrällde alltså igår och spelade ut Troja totalt spelmässigt enligt det jag läst och reslutatet skrevs till 2-5.
 
Karlskrona hade efter halva kvalserien i fjol endast 6 poäng, men till saken där hör att då var man endast en straffvinst från att åka ur samt att förlusterna då kom mot Tingsryd, Löven och Hästen borta, alla matcher som anses relativt okej att fölora. Att Troja har uppförsbacke är klart men det är långt i från kört, men det som är lite skrämmande är just att det är hemmamatcherna de tappar poäng i, och Troja ska nog vara glada att Löven inte lyckades förvalta sina lägen och vinna i sudden. Nu börjar det nästan vara ett måste för Troja att vinna resten för att vara med och slåss.
 
Som Lövenfan vet man att det inte går att underskatta Piteå, ger man dem lillfingret tar de hela handen. Men så är det med alla lag i en kvalserie alla är där för att vinna och i och med att det är en så kort serie så gäller det att ta poäng och inte bjuda på misstag.
 
Ikväll möter Löven Tingsryd i T3 Center, lite mer inför den matchen kommer efter värmningen.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: