Björklöven

För evigt För Alltid

Spridning

Kategori: Allmänt

Ja denna säsong har det varit så att hela Björklöven har förlitat sig på en och samma femma, den första. Det är Jon Palmebjörk, Stefan Öhman och Olof Mårs som som har gjort det, när det var som effektivast var också den perioden då vi vann matcherna. Nu efter förra matchen så finns lite hopp om att bördan från deras axlar börjar släppa lite i och med att tredje linan visade vägen.
 
Min stora undring är när det släpper för andra linan. Vad gäller Pilip DeSimone så märks det att han har hockey i sig men ibland gör han det för svårt för sig och chansen rinner ut i sanden, lite enklare spel så skulle det garanterat släpp för honom. Jesper Thörnberg har ett bra skott det har han visat, jag tror att det imorgon släpper lite för den här linan.
 
Om spridningen av produktionen ökar så finns det stora möjligheter att detta kan bli en rolig vår. Det kan bli en rolig vår även om det bara är en eller två linor som producerar men det hade varit kul att se bra hockey och lite mer mål här framöver.  Det går inte att spela som vi gjorde mot Kallinge mot lag som Vita Hästen eller Troja då blir det förlust. Det gäller att man är på tårna och inte slappnar av.
 
Nu i kvalserien finns en annan bredd i laget och det tycker jag ska synas på isen, de bästa spelarna skall lira mest. Det gäller att utnyttja bredden och hitta rätt väg att vinna matcher, det behöver egentligen inte vara snyggt bara poängen trillar in. Vill se mer krig imorgon mot Tingsryd.
 
Matcherna i kvalserien igår var jämna, där SHL-lagen drog längsta stråna. AIK och Örebro vände sina matcher och tog tre poäng. Malmö tappade en 2-0 ledning i sista men kunde vinna över Västerås på straffar.
Kan bli en intressant vår, tror inte AIK och Örebro skall vara så säkra på sina platser, de allsvenska lagen visar att det inte är mycket som skiljer och det komemr avgöras i sista omgången tror jag.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: