Björklöven

För evigt För Alltid

J20 förlorade

Kategori: Allmänt

Ja igår mötte J20 Almtuna i playoff till superelit det blev tyvärr förlust med 4-5 efter förlängning. Björklöven tog tidigt ledningen och det var en målrik och svängande match.Där Marcus Lindholm i Löven stod för 3 mål bland annat kvitteringen i slutet av tredje som tog matchen till förlängning där Löven drog på sig inte bara en utan två utvisningen och fick spela fem mot tre i 1.11 detta kunde man dock reda ut men ett dåligt byte avgjorde matchen där den ensamme lövarens klubba går sönder, sen fylls det på alldeles för sent så det blev spel fem mot två och då avgör Almtunas Emil Ripstrand till vardags i a-laget.
 
Nu krävs det alltså två vinster nere i Uppsala i helgen, vilken känns nästintill omöjligt. Almtunas lag känns bättre och de har tre spelare som till vardags spelar i a-laget. Emil Wrenman är den ende i Löven som spelat mest med a-laget och skulle ha hjälpt a-laget var tanken men är nu skadad och kommer inte till spel i helgen heller.
 
Jag bevittnade matchen igår och slogs av att j20 spelar ett riktigt bra boxplay, jag vet att nivån är sämre men ändå de gjorde de riktigt bra. A-laget borde ta till sig lite att det gäller att behålla farten i powerplay också.
Jag tror att Lövens största problem är att a-laget har för lite ungdomar som rör om i grytan. Det skulle varit en bättre blandning av yngre som vill upp i karriären med rutinerade och då inte slutkörda spelare, oavsett om vi klarar oss kvar eller ej skulle jag vilja se en sådan satsning nästa år.
 
/Sweetangel
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: