Björklöven

För evigt För Alltid

Do or Die

Kategori: Allmänt

Ja det är vinst som gäller idag, blir det poängtapp så kan man nog räkna bort Björklöven från allsvenskan nästa säsong, så krass är verkligheten. Vi har inte förlorat mot Piteå någonsin i Umeå och detta skall tammetusan inte bli den första. Jag vill se samma spel som senast, fullt ös i 60 minuter då är vi svårslagna om inte det andra laget har en jädrans massa tur. Det gäller att grabbarna har glömt senaste matchens utgång, är här och nu och är villiga att ge 110%.
 
Piteå verkar vara ett offensivt lag med bra omställningar men lite sämre defensivt så kan vi utnyttja deras svaga sida så skall Björklöven vinna den här matchen med ett par mål.
 
Men det är bara laget som kan vinna matcherna, det är dem som måste göra det, det är dem som måste vilja och tyvärr verkar de inte ha den ledning som behövs utan måste ta tag i detta själva. Men tack vare att många ändå har hjärta för klubben kanske detta kan vara möjligt, de vill inte spela ner sin förening i ettan och då är det läge att vakna nu, det kanske inte går att lyssna på ledningen utan köra sitt eget race? vad vet jag, men laget måste stå enat mot samma mål och det måste vara att kriga sig kvar till varje pris, kosta vad det kosta vill.
 
Finns inget som tyder på att man ändrar i laguppställningen från senast, om det inte tillkommit någon skada som jag inte hört om. Jag tror att vi kommer se exakt samma lag.
 
Hoppas det ändå kan bli relativt bra tryck i T3 i eftermiddag och att inte alla redan gett upp
 
Matchen sänds på HA Play för de som inte kan vara på plats.
Sista dagen att anmäla sig till Piteåresan är idag, behövs ca 20 till för att åka två bussar.
 
Snacka om att detta är en ödeshelg för Björklöven, a-laget kan i princip spela ner sig i ettan och j20 är utslagna ur playoff efter två raka förluster mot Almtuna, två jämna matcher som avgjordes en i förlängning och en på straffar. Tragiskt att så viktiga matcher skall avgöras på straffar tycker jag.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: