Björklöven

För evigt För Alltid

Det svåraste i år att vänta

Kategori: Allmänt

Japp trodde inför kvalet att Troja borta skulle vara den svåraste matchen tätt följt av Vita Hästen borta, jag har nu ändrat mig, Hästarna har fått en flygande start på kvalet och har slutsålt i dagens match, det kommer vara ett grymt tryck och det är inte till Lövens fördel även om det kommer en del Söderlövare. Spelet vi såg mot Tingsryd räcker inte på långa vägar så jag hoppas att gårdagens snack har slagit ut alla spöken ur huvudena och ersatt dem med, hjärta, vilja,krig och motivation för det är det som tog oss upp förra året och det är det som behövs för att hålla oss kvar i år.
 
Hästen har inte bara bjudit på fart de har bjudit på mycket mål, så det krävs ett bra försvarsspel tillsammans med stabilt målvaktspel från start för att ens vara med i matchen, minste lilla tvekan eller underskattning och matchen är förlorad och resan mot division ett hägrar mer än nånsin. I Hästen återfinns bekantningen Niklas Lihagen som lånades in till Löven innan jul men som skadade sig nästan direkt han och Marcus Eriksson gäller att se upp med. Sedan gäller det att tidigt få hål på Axel Brage som är en stabil målvakt.
 
 
Efter träningen igår tror jag att Löven spelar med följande uppställning.
Raycroft Wälitalo

Palmebjörk Öhman Thörnberg 
Wargh Sandgren
 
Hjalmarsson Ekeståhl DeSimone 
Andersson Hållberg
 
Quist Karlsson Sundström
Hellström Johansson
 
Johansson Lundberg Sandström
Lundström
 
Extra Mårs

Matchen sänds i vitahästens egna regi till den hutlösa kostnaden 139 kr och med troliga partiska kommentatorer. Det är ett gäng som skall bevittna matchen på allstar.
Annars sänds matchen i sin helhet på sr.se
 
/Sweetangel

Kommentarer

  • Fredd säger:

    Priset är normalt nu i slutet av säsongen, övriga aktörer brukar ligga nånstans mellan 129-149 kr.

    Svar: HA play tar 119 vilket jag tycker är högt för kvalitén och Lövens eget tog inte i närheten av så högt ifjol
    Sweetangel

    2014-03-21 | 14:31:51

Kommentera inlägget här: