Björklöven

För evigt För Alltid

Avslutningen

Kategori: Allmänt

Sista omgången är här och det innebär sista "träningsmatchen" innan kvalet och det är en bortamatch mot Karlskrona som haft det rätt tungt på slutet och rasat i tabellen från sin första plats ligger de nu på en femteplats och har spelat bort chansen för direktplats till kvalserien. Karlskrona har dock placeringspoäng att spela om och vill komma till playoff med en vinst i ryggen. Det kommer därför bli en tuff match då även Björklöven vill komma in till fortsättningen med en tre poängare.

I Björklöven vet jag inte hur skadeläget ser ut men klart är att Oscar Molin samt Stefan Andersson är borta från spel. Sen är det frågetecken på de tidigare skadade Olof Mårs, Linus Boström, Kalle Lundström, Mats Lavander och Stefan Öhman. Här är det troligen så att man inte vill riskera något inför kvalet och hellre vilar dem lite längre än att chansa. Philip DeSimone ska väl vara klar för spel kan man hoppas, borde inte finnas på kartan att papperna inte är klara nu.

Efter matchen väntar 9 dagars spelledigt med hård träning inför det som komma skall. Men mer om den ångestfyllda våren som väntar i ett senare inlägg. I kväll hoppas jag på ett steg framåt för Löven och faktiskt på segrar för Timrå och Djurgården tycker de lagen förtjänar att ta de platserna som står på spel. En Kvalserie med både AIK och Djurgården hade varit grym, hade gärna sett att båda lagen spelar allsvenskan nästa säsong och att kanske Västerås tar AIKs plats i SHL till pamparnas stora förtret.

/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: