Björklöven

För evigt För Alltid

Ångestens allvar tar sin början

Kategori: Allmänt

Ikväll ställs Björklöven inför den svåraste bortamatchen i kvalseriestarten i och med match i Sunnerbohov mot Troja/Ljungby. Ett Troja man tidigare haft problem med framförallt i Sunnerbohov. Björklöven har bara tagit  fem poäng av 12 möjliga denna säsong mot Troja och inget av dessa poäng är inspelade i Ljungby. Så det är en otroligt tuff utmaning man i kväll ställs mot. Senast lagen möttes där nere blev det en storförlust och Troja tog till vara på Lövens misstag vilka var många den matchen. Jag är nöjd bara man tar poäng och visar att man har förstått vad som krävs för att fortsätta spela allsvenskan till hösten.

Hur Björklöven ställer upp är ännu oklart men klart är att Linus Boström inte kommer till spel på grund av skada sedan är Lucas Sandström avstängd första tre matcherna så inte heller han är med. För första gången den här säsongen är det verkligen konkurrens om platserna. 6 spelare kommer inte kunna komma till spel då återstår alltså fyra stycken utöver Linus och Lucas. Jag tror att Mats Lavander, Jens Ledin, Emil Wrenman tillsammans med tyvärr Oscar Molin är de som står utanför laguppställningen ikväll.

Vad gäller Troja så har de fullt lag att tillgå.

De övriga två matcherna är
Piteå- Vita Hästen X
Hästen skall vara bra men tror att Piteå kan snuva dem på poäng. Piteå är starka hemma.

Kallinge/Ronneby- Tingsryd X
Jag tror på en jämn match även här, det är svårtippat men Kallinge trivs på hemmaplan och har tidigare under säsongen slagit Hästen så jag tror att de mäktar med att ta poäng av Tingsryd.

Nu börjar det nu är vi alla med från start spelare ledare och fans, ja hela Lövenfamiljen har samma mål och nu kör vi

/Sweetangel

Kommentarer

  • putte säger:

    Löven har tagit 5 av 12 poäng mot Troja, inte 3. Inte för att det spelar någon roll ikväll...

    2014-03-13 | 13:06:24

Kommentera inlägget här: