Björklöven

För evigt För Alltid

Tysthet

Kategori: Allmänt

Sorry min tystnad här på bloggen. Men en skada med läkartider och en massa smärta samt en sen länge planerad weekend har varit orsaken tillsammans med att nyheter kring Löven lyst med sin frånvaro. 

Jag tog helt enkelt en välbehövlig paus även från bloggen när orken tröt och energin behövdes till annat. 

Men efter helgens konsert har jag fått lite ny energi och hoppas att skadan ger med sig lite så skall nog bloggen få lite mer liv. 

Vad har då hänt under min frånvaro? 
Inte något större, Löven
Har fortsatt sommarträningen, Kevin Lindskoug har anslutit till laget och flyttat upp nu och Emil Lundberg var uppe i tisdags och hälsade på laget. Vad gäller Emil så kommer han att flytta efter "träningsuppehållet". 

Johan Mattsson ansluter även han lagom till ispremiären efter "uppehållet". Detta innebär att två av nyförvärven redan är installerade medan de resterande blir det i ett senare skede. 

Löven gör sin sista gemensamma träningsvecka i veckan som kommer sedan blir det lite "semester" där det är träning på egen hand som gäller. Detta gör att det blir logiskt att de nyaste förvärven där inte boendet löst sig direkt  får tillgång till sina nya lägenheter vid återsamlingen vilket sker i slutet av juli.

/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: