Björklöven

För evigt För Alltid

Stor och stark?!

Kategori: Allmänt

Ja Björklöven genom  sportchef Fredrik Grönberg har sagt att de varit på jakt efter en tung back. Nu är det klart att Jonathan Harty senast från Mora spelar med Björklöven kommande säsong. En tung spelare att möta med sina 98 kg på 180 cm. Kontraktet gäller på....
 
Han lär utmärka sig på flera sätt, han tycks ha en förmåga att hamna på botbänken, jag vet för lite om honom för att avgöra om det är nödvändiga eller bara dumdristiga utvisningar han tar, men Patric Wener borde ha bra koll på honom, efter hans tid i Mora. Kan Jonathan Harty komma upp i den nivå som Alexander Hellström tidigare haft så tror jag att det blir en bra lösning. Men det gäller att han kan hålla sig kall och inte bara ta dumma utvisningar utan spela på sin storlek utan att för den skull gå över gränsen då det isfall bara blir en belastning för laget. Men jag anatar att han är tillräckligt scoutad för då skall det inte vara ett problem.
 
Vi har de senaste åren varit relativt tunna på backsidan och därför att det viktigt att trygga upp där bak med en tung back precis som Jonathan Harty. Min känsla är positiv och det här kan bli riktigt bra. Nu saknas en back sen skall den sidan stängas.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: