Björklöven

För evigt För Alltid

Önska eller icke önskad?

Kategori: Allmänt

Önskelistan är fortfarande lång vadgäller vilka spelare man vill ha in i laget  och lika lång verkar listan med icke önskvärda vara. Det pågår en rejäl utrensning i framförallt ledarleden i Björklöven just nu. Den sista att få lämna sitt uppdrag är materialaren Peder Pedersson. Detta innebär att alla runt A-laget nu fått lämna sina positioner. Alla utom Peder och Petter har dock redan fått nya uppdrag.
 
Önskelistan då, den delen som känns lite roligare. Här några som det ryktats om.
*Henrik Eriksson har ryktats finnas på Grönbergs lista. Henrik som var poängkung i Troja säsongen som gick, är väl mest känd för sin goda skridskoåkning och näsa för målet. Känslan är dock att han helst vill utomlands för att få testa något nytt.
 
*Emil Lundberg  sägs välja mellan Vita Hästen och Löven om inte det blir Djurgården och utlåning.. En ung spelare som absolut skulle platsa i Grönbergs utvecklingstänk. Han gjorde en relativt bra säsong i Asplöven och fick också chansen i Djurgården. En spelare jag gärna ser i Löven, då han passar in i det nya tänket.
 
Vad gäller backar och målvakter har det varit mer tyst. Ett litet hopp finns fortfarande att Christoffer Bengstberg kan återfinnas i Löven när säsongen startar.
 
Att Björklöven inte har en stor budget det har vi väl alla varit medvetna om men att pengarna redan börjat sina låter inte allt för positivt. Jag förstår att kostnaderna måste hållas nere, men om pengarna är slut redan innan halva laget är klart är det oroväckande.Nu tror jag väl inte att pengarna är slut men det finns inte i överflöd att handla av. Jag tror laget kommer byggas av unga hungriga killar som inte kostar allt för mycket. Väljer man rätt bland de unga spelarna så kan det bli bra men det är också en stor chansning. Vad säger ni läsare, vilken väg vill ni se att Löven tar?
 
/Sweetangel
 
 
 

Kommentarer

  • sydtobba säger:

    Även om vi kommer att få kämpa för vår existens i HA tycker jag att ledningen och Grönberg väljer rätt väg. Unga hungriga utvecklingsbara lirare är en hållbar strategi på sikt.

    Svar: Jag håller med, framtiden ligger i unga spelare och väljer man rätt bland det som finns kan det bli det bästa som hänt Löven på riktigt länge.
    Sweetangel

    2014-06-04 | 17:50:26

Kommentera inlägget här: