Björklöven

För evigt För Alltid

I brist på annat

Kategori: Allmänt

Ja det händer inte allt för mycket runt Björklöven utan det är relativt tyst. En hel del frenetiskt arbete pågår i kulisserna och en bra intervju med Fredrik Grönberg finns på Löven4Ever.
 
Enligt intervjun så skall målvaktsjakten snart vara ett minne blott, Fredrik Grönberg för samtal med den tänkta kandidaten och hoppas kunna göra klart det i veckan, skulle det inte bli den tänkta finns andra uppslag. Känslan är ändå att Christoffer Begtsberg är den man i nuläget pratar med och att de danska målvakterna det ryktats om är de som är backupen.
 
Jag blir alltid lika positivt överraskad av Fredrik Grönberg, han är öppen och vill ha en dialog med media och fans vilket vi inom Löven inte är vana vid. Han har ingen lätt  uppgift men jag tror mycket på honom och han har bra intentioner med vad han vill för Löven. Det är inget som kommer ändras denna säsong men förhoppningsvis på sikt så blir Löven den klubb man en gång varit igen, en klubb som spelare vill spela för och som är med och slåss med de stora grabbarna.
 
Träningsmatcher har fortfarande inte kommit upp på hemsidan men de man vet om är alltså Timrå i ett dubbelmöte, en match "hemma" i Vännäs 7/9 kl 16.00 och en borta i EONarena 3/9 kl 19.00, samt ett dubbelmöte mot Asplöven i slutet av augusti men där datumen inte är spikade. Det är alltså 4 matcher bokade och lär inte bli mer än max två till om man skall tro Grönberg i intervjun på Löven4Ever, utan annars blir det internmatcher. Jag tror att detta upplägg ändå kan vara bra, man får inte bara massa betyldselösa matcher utan de som spelas är få och ger laget något. Spela ihop sig som lag kan man även göra med internmatcher. Vad säger ni läsare, vill ni har fler träningsmatcher eller gillar ni det upplägg som nu är aktuellt?
 
Säsongskorten är det också väldigt tyst om, där väntar man alltså in en plan om utökning av sittplatser, min undran är om detta gynnar försäljningen eller bara gör det motsatta. Alla vi som haft säsongskort borde ju kunna få förnya om vi vill ha samma platser, eller? Ne jag tycker att det är tråkigt att det drar ut så på tiden. Det är ändå en relativt stor kostnad man skall ut med och tror att de flesta intevill ha den utgiften i samband med semestern. Eller?
 
/Sweetangel
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: