Björklöven

För evigt För Alltid

Good Shit!

Kategori: Allmänt

Det händer ändå en del positivt nu när det gäller Björklöven. Även om det är skralt i kassan så lyckas Fredrik Grönberg få fram unga lovande spelare som vill spela för Björklöven och inte bara lyfta lön som hockeyn annars mest handlar om idag. Det här men klubbkänsla är viktigt men ack så ovanligt, den som skall representera Björklöven skall varje dag vilja komma till jobbet för att jobba stenhårt och hela tiden utvecklas som individ. Motivation slår ofta klass även om den väg man bör gå bör vara en väg där det finns både motivation och klass, men de unga spelarna, talangerna är våran framtid och om Björklöven börjar satsa ungt finns kanske möjligheten att på sikt visa våra egna juniorer att den rätta vägen att välja är att satsa i Björklöven för där finns chansen att få det som är optimalt för varje individs utveckling.
 
Emil Lundberg presenterades imorse av Björklöven, trots sin ringa ålder har han över 150 matcher i Allsvenskan och var i våras med och spelade upp Djurgården till SHL. Emil är en stor och tung forward som använder sin storlek för egen vinning. Han lär ta Olof Mårs roll framför målet. Emil gjorde innan han togs över till Djurgården en bra säsong i Asplöven. Jag tror att Emil blir en uppgradering av Olof Mårs och framförallt så har åldern med sig, han har en uppåtgående utvecklingskurva.Enda nackdelen med detta nyförvärv är att kontraktet bara är ett år, är det Emil som inte tror på Björklöven eller Björklöven som inte tror på Emil. Jag tror att Emil inte velat binda sig mer än ett år då han är på väg uppåt i karriären och om det inte blir SHL för hans del nästa år kanske vill ha chansen i ett topplag i Allsvenskan. Jag tror trots detta att Emil kommer platsa bra i Björklöven.
 
Vidare måste jag lyfta samarbetet med Idrottsmedicin som Björklöven nu startat, helt rätt att ta in resurser som pluggar här i stan och tillsammans lyfta både Björklöven och individen. Sen kan det även på sikt bli bra då det kan locka folk utifrån, just för att möjligheten att samarbeta med Löven finns.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: