Björklöven

För evigt För Alltid

Äntligen klubbat

Kategori: Allmänt

Ja det kändes som att man var sent ute och först nu i mitten av juni är det alltså klubbat. Har skrivit om det tidigare men då saknades någon pusselbit innan det var helt färdigt. Jag pratar alltså om försäsongens matcher.
 
Sportchef Fredrik Grönberg pratade till en början om 8 matcher men det slutade alltså 6 matcher om man räknar in internmatchen som är inbokad. Det blev således ett dubbelmöte mot Timrå och ett mot Asplöven samt en hemmamatch mot Piteå.
 
De reaktioner man läst är inte direkt så att de hoppas av glädjeoch jag kan hålla med detta är den tråkigaste försäsongen så länge jag varit Lövare. Björklöven har i så gott som alla år mött elitserielag i Umeå Hockeyfestival, en festival som gick i graven för att sen återuppstå som hockeycupen ifjol, då med allsvenska topplag i. I år blir det alltså endast träningsmatcher mot allsvenska lag på den nedre halvan samt ett från division ett. Inte direkt så det sprätter i kroppen, hade gärna sett någon match mot ett bättre motstånd men känslan är att vi var sent ute och det flesta lag redan bokat in sina matcher när vi började samt att som bottenlag i allsvenskan så är vi kanske inte ett prioriterat lag, andra lag vill ju möta lag som ger dem en ordentlig match.
 
Här är alltså årets försäsongsmatcher

17/8 Björklöven - Piteå (spelas i Vännäs)
22/8 Asplöven - Björklöven 
26/8 Björklöven - Asplöven
29/8 Internmatch
3/9 Timrå - Björklöven
7/9 Björklöven - Timrå

 /Sweetangel

 

Kommentarer

  • Räven säger:

    Kan ju bara instämma med de uteblivna jubelskutten...
    mer en gäääääsp.... Ett "föväntat bättre" lag än föregående säsong, men värmer mot betydligt "sämre" än i fjol... skum psykologi...

    Svar: Jodet är känslan faktiskt, betydligt sämre lag vi möter men samtidigt så när vi slagit det bra lagen på försäsongen så har säsongen gått kass, så ja hoppas att detta kanske kan göra att vi gör en bättre säsong, men känslan är inte riktigt så
    Sweetangel

    2014-06-18 | 15:08:03

Kommentera inlägget här: