Björklöven

För evigt För Alltid

Tester

Kategori: Allmänt

Ja idag är det upptill bevis, om varje enskild spelare har skött sin träning på rätt sätt eller fuskat. Det är alltså testdag och då kommer det fram om det skött sig eller inte. Det finns alltså tre grader på testskalan som Fredrik Höög förväntar sig att grabbarna skall uppnå, gör de inte det så väntar ett speciellt schema för den individen så att testerna uppnås.
 
Att någon kuggar på testerna borde inte vara möjligt, visst finns det de som har skäl och kanske inte kunnat köra fullt ut. Men för en hockeyspelare som är 100% hel så ska träningen skötas så det inte är ett alternativ att gå från testerna med ett usel resultat. Att en hockeyspelare inte sköter sin träning är som att jag inte skulle ha fokus på patienterna på jobbet. Träningen är a och o för att man skall utvecklas som hockeyspelare och det är deras jobb.
 
¤¤¤
 
Jag såg att Lövenbloggen var negativ till tryoutspelare. Jag håller inte med visst kan man scouta en spelare utan att den testspelar, men du får mer svar genom att låta en spelare ingå i gruppen och se hur denne funkar tillsammans med de övriga spelarna man har. Det är faktiskt människor man har att göra med och en sniper som ser jättebra ut på papperet men när du sätter in honom i en ny grupp, en ny kedja kanske det inte stämmer alls. Dynamiken i en grupp är så viktig så jag anser att det här är rätt väg att gå.
 
Vad säger ni läsare är ni för eller emot att testa spelare på tryout?
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: