Björklöven

För evigt För Alltid

Nu är det igång igen

Kategori: Allmänt

Idag var det återsamling och det var ett träningsglatt gäng som samlades på konstgräset utan för T3 Center.
Mats Lavander och Nicke Johansson medverkade inte utan körde rodd på Iksu. Emil Wrenman jobbade och saknades därför. Jonathan Harty  och Johan Matssson ansluter till laget till helgen. Medverkade och höll i träningen gjorde  Fredrik Höög och Fredrik Grönberg.
 
Vad gäller tränarna Mats Waltin och Patric Wener så ansluter de på onsdag.
 
Till en början var det uppvärmning och spänstighetsövningar. Jämfota hopp över häckar som blev högre och högre. Inte så oväntat var det William Quist som tog sig över den högsta häcken.
 
 
Träningen fortsatte med korta sprintdueller från olika startlägen. Här var Jon Palmebjörk och Kevin Lindskoug de som utmärkte sig. Här skadade sig Kalle Lundström.
 

 
Träningen avslutades i skogen bakom arenan med 400 meters intervaller. Ett riktigt genomkörar pass direkt efter "semestern".  Där Jon Palmebjörk försökte ta en genväg eller något, han kom tillbaka smutsig och med ett uppskrapat knä.

 
Träningen rundades av med att Fredrik Grönberg hade ett snack med grabbarna om vad som händer nu i augusti och vad som förväntas av dem. Lite mer strukturerat runt Löven nu än vad känslan varit tidigare.
 
/Sweetangel
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: