Björklöven

För evigt För Alltid

Hallå i kistan

Kategori: Allmänt

Ja det händer inte mycket vad gäller Björklöven just nu. Det som det pratats mest om på slutet är Erik Åströms "falska" bomb. På forumet har han fått sina fiskar varma, och visst var det kanske lite onödigt men ändå lite roligt, det visar mest hur törstande vi Lövenfans är efter spännande nyheter. Men hur törstande vi än är så måste man kunna ta det med en klackspark tycker jag,
 
Isak Ahrling blev igår klar för Piteå, Isak gjorde bra ifrån sig när han fick chansen och jag hade gärna sett honom kvar i Teg för att ett utlåningsavtal klubbarna emellan hade varit lättare att få till om behov finns.
 
Det har pratats lite om att Björklöven visat intresse för Rasmus Edström, där har det dock varit tyst. Rasmus har fortfarande kontrakt med Skellefteå och vill fullfölja det, dock så satsades det inte på honom föregående säsong vilket troligen talar för att han får svårt att ta en plats även i år, detta trots Skellefteås stora spelartapp.
Rasmus var bra när han spelade med oss och visade kvaliteér som jag vill se mer av. Jag personligen skulle inte ha något emot att se honom i gröngult igen, men då skall det inte vara en korttidslån utan i längre perspektiv.
 
Martin Johansson är fortfarande med i dialogen hos Björklöven. Inte så att jag hoppar av lycka då det finns yngre lika bra backar tillgängliga och som fått veta att de inte är aktuella för spel i Björklöven, jag undrar lite vad Fredrik Grönberg tänker här.
 
Vad tycker ni läsare att den "sista" backen skall ha för egenskaper samt vem vill ni se?
 
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer

  • Erik säger:

    Är mer nyfiken på vad som händer med Sundström! Blir han kvar eller är det kört? Hoppa verkligen han blir kvar. Va tror du?

    Svar: Jag tror att han blir kvar om det är så att löven inte hittar någon annan
    Bättre spelare, han har nog fått veta att han finns i bakgrunden å han väntar å ser om Löven vill ha honom, så det känns lite som 50/50. Men detta är bara vad jag tror.
    Sweetangel

    2014-07-02 | 17:02:37
  • Kristoffer Grundström säger:

    Sundström kan vi inte ha kvar så länge han inte är helt frisk under en hel säsong.

    Svar: Ne om Susse inte håller är d inget att satsa på
    Sweetangel

    2014-07-02 | 22:33:10
    Bloggadress: http://www.bjorkloven.com/
  • andy säger:

    Lägg ner kingen!
    Han är slut för länge sen!!

    2014-07-02 | 23:58:16
  • andy säger:

    Lägg ner kingen!
    Han är slut för länge sen!!

    Svar: Jo men ändå var han inte sämsta back i fjol men tycker trots d vi borde sikta högre vad gäller backar, vi har många som var sämre kvar på kontrakt tyvärr
    Sweetangel

    2014-07-02 | 23:58:46

Kommentera inlägget här: