Björklöven

För evigt För Alltid

Vändningen?

Kategori: Allmänt

Som de flesta redan vet så har vi vunnit betydligt fler matcher när kombon Kim Karlsson, Alexander Sundström och Andrew Raycroft kommit till spel, därför tror jag på vändning nu det tillsammans med Jon Palmebjörk och Stefan Öhman är våra viktigaste spelare. Alexander Sundström lär komma till spel i Björklövens match mot Oskarshamn. Oskarshamn är ett lag vi måste slå om vi inte skall hamna i kvalserien. Som Jon Palmebjörk sa igår, Oskarshamn är inget lag som bara trummar på som vi skall vara rädda för de spelar en annan typ av ishockey, vi har bättre spelare och är bättre tränade när det gäller vårt sätt att spela. Bara att hoppas han har rätt.
 
Stämningen är fortsatt bra i laget, även om de vet vad som behövs är det en trygg grupp. Jag tror ändå att nyckeln i att nå framgångar är att jobba som ett lag och kriga 100% tillsammans samt göra mål så klart. Vad gäller nyförvärvet som det snackas om så är det enda jag kan se att vi skulle ha nytta av i forward väg är en målskytt av rang och det har Blixt sagt att vi inte har råd med, någon ny Hjalmarsson eller annan brunkare behöver vi inte de har vi redan gott om.
 
På värmningen idag var det fyra femmor (Hållberg värmde inte som vanligt) och 3 extra forwards. Som jag skrev tidigare tror jag att Sundström kommer till spel, frågan är om man väljer att vila Sandström nån match till eller om man offrar Oscar Molin för att ha Lucas som extra forward. Hjalmarsson är åter efter avstängning samt sjukdom samt så deltog Victor Öhman på värmningen vilket talar för att han således kommer spela. Det är ett intressant läge vilka som får spela, tror inte det har hänt den här säsongen att vi behövt ha någon tillgänglig på läktaren för att vi har för mycket folk. Jo förresten Oscar Molin fick ju stå tillbaka för att Mats Lavander följde med till Malmö.
 
De femmor man körde på värmningen var:
Palmbjörk Öhman Mårs Wargh Andersson (Sandström)
Lavander Karlsson Quist Hellström Hållberg (Sundström)
Wrenman Lundberg Boström Johansson Lundström
Ledin Öhman jr Johansson Nevalainen Molin (Hjalmarsson)
 
Detta kommer troligen vara någorlunda vad vi ser på isen ikväll. Frågan är om Victor Öhman eller Jens Ledin får vila för att ge plats åt Gustav Hjalmarsson. Annars är det väl troligt att om inte Sandström tar Molins plats att nån av tidigare nämnda får den.
 
Under värmningen var stora delar av Oskarshamns lag på plats och kollade då de hade värmt just innan.
 
I Oskarshamn saknas Linus Morin och Victor Backman och Michal Zajkowski, som ersätts med juniormålvakten Fredrik Johansson. Gamla lövenbekantingen Russ Moyer kommer till spel så det gäller att se upp med hans skott. Oskarshamns kasse vaktas alltså ikväll av Oskar Sehlstedt, en stor målvakt som tidigare spikat igen mot just Björklöven, det hoppas vi inte på ikväll, hade dock hellre sett Michal Zajkowski i mål.
 
Fullt krig i 60 minuter är det som gäller samt tar vara på lägena. Det blir tufft men en seger är ett måste, jag hoppas det blir som Wille säger att de kommer ut som vildhundar.
 
Matchen sänds på HA play för den som inte kan vara på plats. Men hoppas att alla som kan är på plats och stöttar.
 
/Sweetangel
 

Kommentarer

  • sasaassa säger:

    han verkar efterbliven pamlebjörk hahahahahahha

    Svar: Å du kan inte ens stava.
    Sweetangel

    2014-01-28 | 19:40:55
  • IKO säger:

    HAahahaha. Ni är sämst sämst sämst, vi tryckte er så håååååårt!

    2014-01-28 | 21:07:59

Kommentera inlägget här: