Björklöven

För evigt För Alltid

Ny förlust

Kategori: Allmänt

Det var ett framsteg från förra matchen, men med tanke på hur den såg ut så är det inte jättesvårt.
Löven kom ut rätt bra och var bra med i matchennär BIK får PP efter att pucken oturligt tar på Per Hållbergs skridsko under ett byte vilket bedöms som 6 man på isen, BIK tar tillvara på PP och gör 1-0, vilket står sig perioden ut det känns inte omöjligt att vända men när BIK sen gör 2-0 dör matchen lite och BIK utökar också till 3-0 innan den andra perioden är över.  Löven är bättre defensivt men fortsatt uddlösa framåt.
Löven ger det ett ärligt försök i den tredje perioden men kommer inte närmare utan blir nollade på hemmaplan.

Jag inser hur otroligt mycket jag saknar Kim Karlsson med sin fart och smarthet, han gör de oväntade och kan snurra upp ett försvar som öppnar upp för hans medspelare även Olof Mårs saknas, det finns ingen som har hans roll naturligt i sig så när skotten utifrån kommer så står ingen framför mål. Jag hoppas att Jimmy Blixt har ett ess i rockärmen och det skall bli spännande att höra vad han har att säga imorgon på Lövenbyggarlunchen.

Kalle Lundström är den som gör det bäst idag . Annars är det svårt att hitta glädjeämnen. Kan nog tycka att Mats Lavander tog ett steg framåt i slutet av matchen. Men just nu finns det ingen som får till det där extra som behövs för att få till en farlig målchans.Skönt dock att Nicke Johansson kom till spel, blir alltid lite orolig när spelare saknas på träningen.

Det gäller nu att vi studsar tillbaka snarast annars är det snart en verklighet att vi ligger på kvalplats för lagen där nere är på uppgång. Snacka om en sexpoängsmatch mot SSK på torsdag förlust där och det är endast 3 poäng ner till kvalplats vinner vi så blir det nio poäng.