Björklöven

För evigt För Alltid

Mörknet ljusnar

Kategori: Allmänt

Hade själv inte möjlighet att bevittna dagens träning men nås av den positiva nyheten att Lucas Sandström nu verkar gå för fullt, han kör i grönt idag och inte längre i rött, återstår och se om han är redo för match redan imorgon eller ej. På dagens träning körde han med Marcus Lundberg och Linus Boström. Även William Quist och Oscar Molin kör idag för fullt.
 
Verkar även vara så att juniorlånen från Modo kommer till spel med Björklöven imorgon, Timashov lirade på dagens träning tillsammans med Jon Palmebjörk och Stefan Öhman, kan blir riktigt intressant att se den lilla illern i första linan, han kan nog bidra med mycket fart och smart vet vi redan att han är.
 
Igår var det många på träningen men idag är det alltså två till i och med Modolånen, helt plötsligt så börjar det ljusna. Lucas Sandström sa i podden att han var två veckor bort men att skyddet gör att skadan inte går att slå upp, det sitter alltså i att komma i kapp i träningen men samtidigt säger han att han är lätt tränad, så bara hoppas att det känns bra och att han kan vara med snart men kanske försiktigt kan matchas in nu när vi verkar ha fler och fler spelare som går för fullt.
 
Nu är det bara att hoppas att i och med att skadehelvetet ljusnar så kan vi åter få en harmoni i gruppen och slipper köra slut på de få spelare vi har hela. Jag har aldrig trott på att vi bara kan skylla på skadorna då det är för mycket saker som inte stämmer, det har satt sig i huvudet på de spelare vi har som dessutom är lite slutkörda. Det jag tror att skadade spelare nu kan bidra med är inte i första hand det på isen utan lite positivt tänkande och få in harmonin som saknas. Sen är det klart att spelare som Kim Karlsson har varit saknad, han är lite som Dmytro Timashov, de båda kan röra runt i ett försvar så det gynnar medspelarna. Jag anser att Asplövenmatchen var ett fall framåt då både Timashov och Öhman jr gjort sånt som inte riktigt förväntades av Löven, sånt gör även Kim Karlsson. Skall helt plötsligt bli intressant att sematchen imorgon bara för att se hur mycket en sådan spelartyp har saknats och vi nu har två.
 
Kim Karlsson hade tänkt köra redan i lördags men fick ett litet bakslag och valde att vänta men har gått bättre nu så kommer troligen till spel imorgon. Klokt att inte stressa tillbaka, bättre å få läka så skadan inte slås upp direkt.
 
William Quist får mycket skit och jag kan i vissa lägen hålla med men samtidigt tycker jag inte att det är rätt att såga någon som aldrig spelat mer än typ 5 matcher innan han gått sönder, han måste lära sig kontrollera sin kropp och klubba samtidigt, vilket han också gör på träning men lyckas inte fullt ut på match. Han har en bit kvar till att vara en allsvenskspelare av rang. Men kan ändå inte låta bli att gilla det jag ser på träningarna och hoppas hela tiden att han skall lyckas på samma sätt på match.
 
Lucas Sandström fick inte till det innan skadan, spelet såg bra ut men poängen uteblev. Jag tror att han vill bevisa vad han kan och han har ett år kvar på kontraktet och det lovar gott tycker jag, för vi har inte sett det bästa Lucas kan.
 
/Sweetangel
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: