Björklöven

För evigt För Alltid

Misstagen fäller avgörande

Kategori: Allmänt

Det var ett fall framåt, tycker ändå inte att det kladdas lika mycket framför mål samt så var vår offensiv bättre, inte lika blek och lättläst som den varit tidigare. Men båda sakerna är långt från klockrena och behöver förbättras ytterligare.Tyvärr är det så enkelt att det är fyra misstag från vår sida som avgör matchen. Tycker ändå vi är mer med i matchen idag än tididgare men ändå släppa in fyra mål på halva matchen är för mycket.
 
Det är väldigt surt att misstagen också kommer i början av perioderna, vi hinner inte komma in i det och få lite självförtroende utan vi är avvaktande och rädda och gör därför misstag som sen sätter snöbollen i rullning igen och huvudtrollen är tillbaka.
 
Misstagen måste forsätta slipas bort, tyvärr börjar kvalspel hägra allt mer och det här spelet räcker tyvärr inte ens i kvalet det måste bli mycket bättre, de viktiga nu är att hitta tillbaka till spelet och var i tabellen vi än slutar så ska vi ha en bra grund att stå på oavsett  för vad som komma skall.
 
Kim Karlsson kommer in och briljerar trots lång frånvaro, han har tekniken och farten som saknats för att röra runt.
 
Timashov gör ett bra jobb och även han rör runt men kan väga lite lätt ibland, vill gärna se honom mer i Löven han gör inte alls bort sig långt i från han är ändå bra idag.
 
Raycroft gör en tabbe men spelar sen upp sig men försvaret bjuder på mål och då är det svårt att vara målvakt.
 
Nicklas Johansson har fart och vaknade lite extra nu när Kim var tillbaka i kedjan.
 
Måste också säga att jag aldrig saknade Mats Lavander under matchen, bättre att vila än att spela halvskadad.
 
Jon Palmebjörk får äntligen göra mål igen viktigt att han får lite självförtroende, men tyvärr så drar Löven på sig en utvisning när man pressar för 3-2 och 4-1 är ett faktum.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: