Björklöven

För evigt För Alltid

Magsjuka

Kategori: Allmänt

Ja åter har spelare insjuknat i magsjuka det är det som håller Hjalmarsson borta från dagens match. Även Lavander är inte frikänd då det ej gått 48 timmar sedan senaste symtom och kommer därför inte till spel. Vad gäller Hellström var han krasslig och värmde inte imorse, vilket jag tar som att han inte kommer till spel ikväll om det är magsjuka eller annat vet jag inte. Det gäller nu att alla spelare som visar minsta tecken på magsjuka eller annan sjukdom måste isoleras tills symtomen är borta och är det magsjuka bör de inte vara i kontakt med laget förrän det gått minst 48 timmar efter det, vilket också är något man är noga med.
 
Hade gärna velat veta vad det är som gör att man väljer att ställa Wälitalo i mål då Raycroft var på träningen och mig synligen inte såg ut att vara hämmad på något sätt.
 Wälitalo är tyvärr ett par nivåer sämre än Raycroft och statistiken talar emot honom, vi har tyvärr inte vunnit en enda match med Wäli mellan stolparna. Oddsen för poäng idag var otroligt små redan innan denna nyhet kom ut och nu är de så gott som minimala.
 
Olof Mårs var den mest glädjande nyheten idag. Han var otroligt taggad på träningen och var en av dem som körde längst idag. Hans parkering framför mål framförallt i PP är otroligt viktig och hoppas vi kan få se det ikväll.
 
Wille Quist kommer också till spel, hans skadehistorik sen han kom till Björklöven har känts som ett skämt han har varit skadad 90% av tiden, vill se en hel Wille.
 
Trots det tunga läget som är så är stämningen bra och det en bra sammahållning i gruppen. Det har många påtalat och den som säger något annat har fel. Björklöven som grupp börjar hitta tillbaka nu när de skadade spelarna börjar trilla in nu gäller det bara att det syns på isen med. Boxplay och vara redo när pucken släpps är något man har fokuserat på sedan matchen mot Rögle och ikväll vill man visa den stora publiken att man blir att räkna med ända in i slutet.
 
/Sweetangel
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: