Björklöven

För evigt För Alltid

Lövenbyggarlunch

Kategori: Allmänt

Idag var det Lövenbyggarlunch. Vi var nästan 20 Lövenbyggare samt Joakim Gustafsson, Jimmy Blixt, Stefan Öhman, Gustav Hjalmarsson och Linus Boström från Löven.

Det serverades en god lunch och en del småprat med bordsgrannar innan Joakim hälsade oss välkomna, sedan tog Jimmy Blixt över ordet och berättade sin syn på säsongen såhär långt samt hur läget ser ut i truppen, när skadorna beräknas vara åter. 

Han jobbar alltid för att få in lån och de behövs även om det fanns en del ljusglimtar i rehabiliteringstiden som är kvar hos vissa. Han betonade  att det inte går att tro att spelare som varit borta kommer spela likadant och ha samma form när de är åter från skada. Vidare pratades det en del om att skadeläget gör att spelare kommer åter lite fortare än vad de egentligen skulle göra om det varit full trupp. 

Vad gäller lån så är det som jag skrev ovan  Blixt jobbar stenhårt och det är inte lätt, inte läge att vara kräsen utan mer ta det man får tyvärr. Där är också bostadsbristen i stan en del bekymmer, vilket det ofta är när det kommer nya spelare oavsett om det är på lån eller längre kontrakt. Känslan är lite att pengar inte finns så gott om.

Spelarna och Blixt svarade på frågor.  Victor Öhman lär troligen kallas tillbaka till Modo snart men kommer till spel med Löven på torsdag. Vad gäller Mikael Persson-Riis så vet man ej hur länge vi får behålla honom. 

Det var en trevlig lunch som rätade ut en del frågetecken för mig och får mig att se det ur en lite annan synvinkel.

/Sweetangel

Kommentarer

  • Jonas säger:

    http://alltomssk.webblogg.se/2014/january/klassiskt-mote-mellan-ssk-och-loven.html

    Södertälje-Löven
    rolig läsning tycker jag. hittat den här bloggen för SSK som skriver om matchen imorgon

    2014-01-08 | 18:51:26

Kommentera inlägget här: