Björklöven

För evigt För Alltid

Löven förnedrades på Hovet

Kategori: Allmänt

Ja dagens match var inget annat än en långsam plåga från början till slut där det bara var ett lag på banan.
Löven drar på sig en utvisning det första de gör men det är inte slut där utan Per Hållberg slår en Puck-out efter 55 sekunder av matchen och vi har således fem mot tre i över en minut. Vi lyckas dock reda ut det men har otroligt svårt att komma till långa anfall. Djurgården får återigen ett powerplay och denna gång lyckas man förvalta det, sedan dröjer det inte länge innan Jon Palmebjörk bjuder på ett misstag och det står 2-0 vilket också står sig perioden ut.

Den andra perioden är en period jag bara vill glömma. Djurgården gör fyra mål och när den är slut står det således 6-0. Den tredje perioden spelar man bara av men Löven kommer inte ens undan med ett tröstmål utan det är Djurgården som gör målet och fastställer slutresultatet till 7-0

Södertäljematchen var ändå ett steg framåt och det fanns ett litet hopp inför dagens match, men detta var det näst sämsta jag sett Löven göra i år, bara Almtunamatchen är värre.

Löven hade också ett krismöte efter matchen och jag kan tänka mig att det sas ett par valda ord där inne i omklädningsrummet. Vilket det behövdes, det fanns inget som stämde idag vi var sämre på allt och stundtals såg det ut som att ta godis från barn, när Djurgården tog pucken. Ne den här matchen är bara att glömma och gå vidare.

Den innebär dock att vi nu ligger på kvalplats och alla övriga resultat ikväll gick emot oss. Nu väntar Asplöven ppå onsdag och något måste hända tills dess. Vi är i akut behov av poäng.