Björklöven

För evigt För Alltid

Ingen Hämäläineneffekt

Kategori: Allmänt

Det blev ingen direkt effekt av den nya förändringen i ledarstaben då Björklöven förlorade mot Västerås med 5-2. Det fanns ljusglimtar, vi fick det första målet men tyvärr var det inte av någon betydelse. Vi fick till två powerplaymål men vad gör de när motståndarna gör fem mål på oss. 

Målvaktposten måste bli bättre, visst är inte allt Raycrofts fel men idag kändes ett mål billigt och ett får han helt ta på sig. Vi fortsätter med våra misstag och det gör det enkelt att göra mål på oss när vi inte har en storspelande målvakt. 

Kim Karlsson bästa Björklöv idag.

Jon Palmebjörk har det tungt och den kedjan var inne på två mål framåt och två bakåt. Trots detta har Jon fina chanser men får inte dit pucken och även en del fel pass som tyvärr ger motståndarna både lägen och även mål.

Det var mer i likhet med Malmömatchen än senast men det är fortfarande en bra bit från seger och poäng vilket vi är i sjukt behov av. Malmö hemma på måndag är sista matchen innan uppehållet och vi måste ha poäng där finns inget annat. Fan vi måste vända det här snarast.

/Sweetangel

Kommentarer

  • Clabbe säger:

    Vad håller Raycroft på med egentligen? Vid avvaktande utvisning stod han o sov IGEN!! Och sen bjöd han på 5-2 målet och dödade matchen :( NHL-målis - släng dig i väggen......

    2014-01-31 | 23:04:18

Kommentera inlägget här: