Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Troja

Kategori: Allmänt

Ytterligare en ödesmatch väntar, i eftermiddag ställs Löven mot bottenkonkurrenten Troja/Ljungby i Sunnerbohov.
Troja ligger  sist i tabellen med 36 poäng, Björklöven ligger på en trettonde plats med 43 poäng. I nuläget är det 2 poäng upp till "säker" mark och en tolfte plats i tabellen. Löven har endast vunnit en av av de senaste elva matcherna, vilket är allt annat än bra. Ingen av de skadade spelarna är ännu åter och till råga på allt saknas alltså Gustav Hjalmarsson pga avstängning, Per Hållberg pga sjukdom samt att Modolånen inte medverkar då deras j20 har match idag. Detta innebär att endast 9 forwards kommer till spel.
 
Lagen har mötts två gånger tidigare och båda gångerna har det slutat med hemmasegrar. Således har vi en vinst och en förlust den här säsongen mot Troja
 
I Troja saknas Johan ”Bagarn” Andersson, Kim Tallberg, Henrik Martinsson och Henrik Rommel. Även Troja har haft det lite tungt på slutet och det kommer bli en tajt kamp mellan två lag med dålig form och det kommer krävas krig i 60 minuter för att ta poäng.
 
 
Löven har genom tiderna haft det tufft i Sunnerbohov och det talar tyvärr för att det blir en förlust idag, men en vinst innebär att vi lämnar kvalplats, och skulle göra mycket för truppen.
 
Matchen sänds på HA Play.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: