Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Timrå

Kategori: Allmänt

Besökte isladan imorse och såg värmningen  inför kvällens match.  På värmningen medverkade totalt 21 spelare. Blev lite orolig när jag insåg att en spelare saknades från tidigare träningar. Det visade sig dock vara Per Hållberg som avstod värmningen och hoppade på bussen i Övik. Pustade ut lite när jag hörde det, tack för att det inte var en ny skada som var min första tanke.
 
Timrå har vi mött två gånger tidigare denna säsong. På bortplan slutade det 0-0 efter full tid där Timrå sen kunde ta extra poängen efter straffar. På hemmaplan slutade matchen 4-2 där Björklöven avgjorde matchen i den sista perioden.
 
Timrå kommer senast från två taka tre poängare på bortaplan mot Södertälje samt BIK Karlskoga. De vill fortsätta på den inslagna vägen och deras tränare tycker att nyckeln är försvarspelet. Timrå har fullt lag men det finns en frågetecken på Pelle Hallin, som om han kommer till spel blir historisk i Timrå då han innehar rekordet i flest spelade matcher i klubben.
 
 
Jag skulle tro att det blir följande uppställning
 
Palmebjörk-Öhman-Lavander (Boström)
Hellström -Wargh
 
Johansson- Öhman- Boström (Lavander)
Andersson- Hållberg
 
Hjalmarsson-Ledin - Wrenman
Johansson - Lundström
 
Quist- Lundberg- Persson-Riis
Nevalainen- Molin
 
Finns möjligheter att Lavander och Boström byter plats. Lundberg och Quist kommer nog matchas försiktigt till en början.
 
Det kommer att bli en jämn historia men jag hoppas att vi kan dra det längsta strået och vinna matchen. Green Devils är nere med två bussar och stöttar killarna till seger.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: