Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Södertälje

Kategori: Allmänt

Så var det dags för huvudstadstour och först på schemat står Södertälje. Jag flyger ner vid lunch för att bevittna båda matcherna i helgen i stockholmsområdet.
Vi har hittils tagit 6 poäng av 6 möjliga mot Södertälje. Ett Södertälje som dock sedan säsongens andra tränarbyte här vid årsskiftet är på uppgång och tagit 4 av 6 möjliga poäng samtidigt som Löven endast tagit 3 poäng på de 8 senaste matcherna. Det är en sexpoängsmatch då det i nuläget är Södertälje som närmast jagar oss underifrån och det i nuläget skiljer endast sex poäng inför matchen.
 
Det gäller att Löven kommer ut och är på tårna och visar vilja att vinna matchern samtidigt som det lossnar anfallsmässigt, 3 mål på de tre senaste matcherna är för dåligt, för att vinna matcherna måste målen in samtidigt som Raycroft står på huvudet.
 
I Södertälje saknas Robert Carlsson men annars skall man ha fullt lag vad jag kan hitta. Sebastian Idoff är den som kommer vakta Södertäljes kasse.
 
I Löven saknas Lucas Sandström (ca 2 v bort), Kim Karlsson (ca 2 v bort), Viktor Ekeståhl-Jonsson (ca 4 veckor bort), Alexander Sundström (ca 2v bort) och Olof Mårs (4-6 v bort). Tiderna för rehabilitering är fram tills spelarna troligen kan spela match.
Så än så länge saknas mycket viktig kraft offensiv men får hoppas att de som finns tillgängliga kan göra jobbet. Vad gäller lånen vi har så är detta troligen Victor Öhmans sista match då Modo vill ha tillbaka sin lagkapten i j20, Mikael Persson-Riis vet man inte när Teg vill ha honom åter.
 
Jag tror att det behövs att första femman börjar producera igen för att det skall finnas en chans till poäng. Jag skulle gärna vilja se Emil Wrenman där istället för Mats Lavander, då Mats känns lite långsam och Emil ger lite mer speed och kanske kan bryta lite mönster.
Men när pucken släpps står det 0-0 och det är bara ut och köra, jag ska försöka göra mitt från läktarplats. Hoppas att Söderlövarna är många på plats så vi tillsammans kan stötta grabbarna.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: