Björklöven

För evigt För Alltid

Inför Asplöven

Kategori: Allmänt

Ja ikväll är det match i T3 Center och Asplöven står för motståndet. Asplöven vann senaste mötet i t3 medan Björklöven vände mötet i Coop Arena i sista perioden till seger sist lagen möttes. Då var dock Löven i en positiv trend medan man nu är i det motsatta. Kommer bli en tuff match och det krävs att vi krigar ända in i kaklet. 

Asplöven kommer med fullt lag och har tre raka segrar. Löven saknar Wille Quist, Lucas Sandström, Kim Karlsson, Alexander Sundström, Viktor Ekeståhl-Jonsson och Per Hållberg (magsjuka). Men då tillkommer Victor Öhman och Dmytro  Timashov som lånas in från Modo. Vilket innebär att vi har 13 forwards.

Oscar Molin var tänkt att låna ut till Teg men kallas nu tillbaka. De gör att 7 backar är tillgängliga. Förstår inte varför Löven väljer att rulla på 7 backar när vi har 8 tillgängliga, det känns som att det blir svårt att hitta sina roller när man hela tiden byter backpartner.

Jag tror att matchen kommer avgöras på vem som får första målet. Löven har tappat det mesta av spelet när man hamnat i underläge bortsett från Mora matchen.  Det kommer krävas betydligt mer än de vi sett här senast för att de ska vara möjligt att ta poäng. Grabbarna verkar dock taggade och nu stöttar vi dem hela matchen. Vi ses på ladan.

/Sweetangel 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: