Björklöven

För evigt För Alltid

En riktigt tung förlust

Kategori: Allmänt

Efter att Löven ändå började matchen bra och hade en stolpträff i första bytet så är det ändå Ssk som tar ledningen efter en rätt konstig situation där Löven inte lyckas rensa bort returen och Raycroft är ute ur mål. Det känns som att luften går ur grabbarna lite när de hamnar i underläge och man blir stressade och sedan kommer både 2-0 och sedan också 3-0 innan perioden är slut.
Löven kommer dock ut med lire jävlar anamma i andra perioden och kan också reducera till 3-1 men Södertälje gör relativt snabbt 4-1 och det är resultatet när den andra perioden är färdigspelad. Löven äger spelmässigt den tredje perioden men är för ineffektiva för att komma riktigt nära när Emil Wrenman på egen hand och dessutom riktigt snyggt sätter 4-2 känner man ändå lite hopp men även denna gång utökar Södertälje sin ledning och hoppet dör. Matchen slutar 5-2.

Försvarsmissar är det som fäller avgörande tillsammans med att Andrew Raycroft är mänsklig och så superbra som han varit.

Sedan är det fortsatt lite uddlöst framåt det vill sig inte och det är lite motstuds nu. Den som bryter mönstret rejält är Emil Wrenman som var bästa forward igår, orädd,snabb och smart. Målet han gör är helt hans eget, han bryter in och lägger in den snyggt.

En annan jag vill lyfta fram från gårdagens match är Tommy Wargh som slet från backen och hade offensivt flera riktigt fina skott. Han var lövens bästa spelare.

Nu är det bara 3 poäng ner till kvalplats vilket gör att förlusten känns ännu tyngre. Förlust imorn och den platsen är ett faktum.

Det känns lite som att Löven behöver det där viktiga första målet för att vinna just nu. Man blir skärrade och stressade när man hamnar i underläge. Ny match imorgon och nya tag, det står 0-0 när pucken släpps allt kan hända

Riktigt tråkigt att William Quist slog upp sin skada, tyckte han var på gång men det vill sig verkligen inte för honom, hade velat se vad en hel
William går för, och då inte bara hel några matcher utan i ett längre perspektiv