Björklöven

För evigt För Alltid

Upp som en sol ner som en pannkaka?

Kategori: Allmänt

Ja det gäller att inte dra för stora växlar av vinsten igår. De går inte att tro nu vänder det vi har visat att vi kan vinna. Ne det finns bara ett sätt att vinna matcher på och det är krig krig krig. Nu gäller det att fortsätta på den inslagna vägen, jobba hårt och ta poäng mot Södertälje imorgon. Upp som en sol och ner som en pannkaka skall inte vara ett alternativ. Detta skall bara vara en morot för att fortsätta kämpa.
Jag tror inte på miraklet att vi skall kunna undvika kvalspel utan det gäller bara att ingjuta mod och glädje i spelarna. Jag kanske är blåögd men jag tror att det sitter så otroligt mycket i huvudet på alla spelare och det låser sig. Det här laget är lite bättre än vad som man visat de senaste månaderna. Sen kan jag på ett sätt tycka att laget också är felbyggt, jag efterlyst en målskytt redan från början och det är verkligen det som har saknats, samtidigt som att många backar inte hållt måttet.
 
Det finns fortfarande en del saker som måste ändras.
 
*Målskyttet- vi gör bara ettmål under ordinarie tid och sedan ett riktigt snyggt i förlängning. Vi är det lag somgör minst mål och det är också därför vi ligger där vi gör. Jag tror att en spelare av bra kaliber behövs in för att ändra på det. Vi har inte så många naturliga målskyttar i laget och när det går troll i det för dem som levererar så är det ingen annan som kliver fram.
 
*Coachningen- Har ofta känts som att den är rätt dålig. Framförallt när detgäller vilka spelare som får spela och vilka som sättsåt sidan. Oscar Molin är en bättre back än Nevalainen, det har han visat flera gånger, vågar tränaren att bänka Nevalainen, det har inte känts så hitills. Vi utnyttjar sällan timeouter och tappar mycket i matcherna där, det hinner rinna iväg innan gruppen får direktiv.
 
Misstag- Det har fällt avgörande i många matcher, nu skall det ha varit bättre igår, men det behöver vara bra match efter match. Allsvenskan är en så pass bra serie att det kostar för mycket med misstag.
 
Tanken idag var att besöka träningen men eftersom att Norwegian så gott som aldrig håller tiderna, blev träningen inställd då Björklöven är 3 timmar försenade från Arlanda. Kan eventuellt bli ett besök imorgon. Man kan ju undra om hockeyallsvenskan är nöjd med samarbetet med Norwegian, det är inte första gången Björklöven missar träningar för att flyget inte går enligt planering och jag tror inte att Löven är enda lag som drabbats av Norwegians förseningar.
 
/Sweetangel

Kommentarer

  • Clabbe säger:

    Hej!

    Ja, just nu sKnar vi målskyttar men potentiellt har vi en hel hög. Palme, Lukas, Kim, mackan, Stefan à, Öhman osv

    Problemet är bara att det satt sig i huvudet på dem.

    Jag tror inte på någon frälsare utan mer på the green machine som tog oss upp till as.

    Är j Öhman den som kan få igång maskinen eller behöver vi hjälp utifrån???? Det är det son är den stoooora frågan just nu ..,

    2014-02-18 | 21:40:57

Kommentera inlägget här: