Björklöven

För evigt För Alltid

Transfercirkus och nyförvärv

Kategori: Allmänt

Igår när jag satt på planet till Dubai landade Jimmy Blixt Philip DeSimone från Södertälje, en spelare som
Så sent som förra veckan stod för tre mål mot Björklöven. Svårt att veta vilken kvalité han håller men han verkar kunna hitta målet och det behöver Björklöven inför kvalet.

Idag när jag återigen satt på flyget denna gång till Phuket så var det dags för nästa påskrift nu var det backen Fredrik Sandgren som varit otroligt viktig för Almtuna. Hoppas att han kommer vara det även för oss. Almtuna är det lag som verkligen lånar ut eller gör sig av med spelare, hela 9 st har försvunnit de senaste dygnen. Blir rätt ojämnt när vissa har mycket pengar och andra behöver spara när fönstret stänger så sent som med två omgångar kvar. Men lite roligt är det och följa sillyn som varit senaste tiden.

Sedan skall det har varit otroligt nära med två kanadensare enligt mrmadhawk men det skall ha skitit sig i slutet, undrar om det var dem det ryktades om skulle vara så gott som klara förra veckan?

Nu återstår att se vad som händer här på sista timmarna innan transferfönstret stänger. Landar Blixt något mer eller har vi fått vårt nu?

/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: