Björklöven

För evigt För Alltid

Mora väntar

Kategori: Allmänt

Ja ikväll väntar alltså Mora i Fm Mattsson Arena. Mora är faktiskt det lag vi senaste tog poäng mot då i T3 Center där vi vann med 2-1. Även senaste matchen lagen emellan i Fm Mattsson arena slutade med 2-1 vinst för Björklöven. Vi har mött Mora 3 gånger varav två vinster och en förlust. Är Mora ett lag som passar oss? Är Mora ett lag som vi kommer ha positiv.  statistik mot när alla fyra matcher är spelade? Det kommer kvällen att utvisa.
 
Mora slåss om en playoffplats och ligger i nuläget på en åttonde plats ett poäng efter sjundeplatsen. Mora kommer att sälja sig dyrt och det är en match de på papperet ska vinna. Deesutom kan det tänkas att det blir lite mer folk än vanligt på läktaren då de har sin Hockey of Hope match idag till förmån för barncancerfonden.
 
I Björklöven saknas Linus Boström och det är frågetecken på Tommy Wargh och Stefan Öhman. Men eftersom Oscar Molin inte spelade igår är det troligt att Tommy saknas och man då tagit med Oscar ner till Mora.
I Mora kan Tomas Larsson göra comeback, Tomas som är Skellefteåfödd och fortfarande har Björklöven som sitt hatobjekt.  I övrigt ingen info angående skador i Mora.
 
Jag måste hålla med Löven4everbloggen att det är bättre att ställa in sig på kval och försöka spela ihop laget inför kommande kvalspel. Jag förväntar mig inte vinster längre jag förväntar mig att misstagen reduceras och att vi spelar som ett lag och krigar för varandra. För det är det som kommer att krävas för att hålla oss kvar, visst måste vi vinna i kvalet men har vi fått ihop gruppen och spelet så kommer vi lyckas vinna och kommer in med självförtroende somvi nu saknar. De här laget kan slå alla lag i allsvenskan det har man visat och det gäller att hitta tillbaka till grunderna och spela enkelt.
 
Matchen sänds i HA play för 89 kr. Vk direktrapporterar som vanligt.
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer

  • Nisse B säger:

    Hur går det riktigt för lillasyster i söder? Ska ni inte komma upp och hälsa på i högsta ligan snart?

    2014-02-14 | 10:46:52

Kommentera inlägget här: