Björklöven

För evigt För Alltid

Malmö på besök

Kategori: Allmänt

Ja ikväll möter Björklöven Malmö i T3 Center. Malmö som här senast slog Asplöven för första gången i Arena Polarica. Malmö är seriens näst mest effektiva lag, de gör mål på 11% av skotten. De är även serien näst bästa både boxplay och powerplaylag. Det är alltså ett effektiv topplag som står som motstånd ikväll, vi har dock tidigare spelat täta matcher mot Malmö och vunnit nere i Malmö en gång. Nu senast lagen möttes för en vecka sen blev det förlust samt förlust i premiären i T3 Center.
 
Spelarna var väldigt positiva över fansens medverkan på träningen igår och är troligen lite mer taggade. De vill vinna för sin egen skull men lika mycket för alla som bryr sig. Som Jon Palmebjörk sa igår de är ren och skär kärlek från båda håll.
 
Jag tror att det blir lika tajt som det blivit alla matcher dessa lag emellan.
 
I Björklöven saknas Viktor Ekeståhl-Jonsson och Oscar Molin. Frågetecken på Lucas Sandström.
 
Malmö saknar Rasmus Andersson och Patrik Blomberg.
 
Väl mött i T3 Center ikväll
 
/Sweetangel
 

Kommentarer

  • Lurv säger:

    Vad händer nu??
    O för guds skull säg inte att d var ett steg i rätt riktning..

    2014-02-04 | 07:55:00
  • Lurv säger:

    Vad händer nu??
    O för guds skull säg inte att d var ett steg i rätt riktning..

    Svar: Haha ärligt så kommer inget hända förutom att Blixt kanske lyckas med sitt uppdrag att förstärka laget innan det drar igång igen, skulle kunna säga att det var ett steg i rätt riktning men när vi varken gör mål eller vinner så vill jag inte det, men jag tycker man förtjänade poäng vilket har varit få matcher på slutet.
    Sweetangel

    2014-02-04 | 07:55:26

Kommentera inlägget här: