Björklöven

För evigt För Alltid

Ingen återvändo

Kategori: Allmänt

Ja Björklöven är klart för negativt kvalspel som drar i gång 13/3, alltså lite drygt två veckor bort. Det är 4 matcher kvar i allsvenskan och dessa måste användas till att hitta tillbaka till grudnerna, till spelet som gör att vi vinner matcher och glädjen, varje spelare måste hitta tillbaka till glädjen med att spela hockey.
 
En otroligt viktig sak är att Andrew Raycroft börjat tycka det är roligt igen, tidigare har han varit loj och totalt ointresserad, nu gör han det han ska och bjuder på sig själv. När Raycroft är som han varit de senaste matcherna så är han solklar första målvakt och hoppas det håller i sig säsongen ut.
 
Backsidan har under den långa förlustsviten varit vår sämsta lagdel, men även här har det blivit bättre men fortfarande vissa som måste spela enklare för att inte bjuda på något.Kvalserien är kort och misstag är kostsamma där med.
 
Forwardsidan är okej men det saknas målskyttar. Vet inte hur många frilägen vi får men sätter aldrig pucken. Skall det inte några nyförvärv så är det hög tid för det nu, så de hinner spela in sig i laget. Jag tror inte på att låna någon medioker spelare som är på typ samma nivå som alla våra egna, det behövs någon med det där lilla extra någon som kan bryta mönster och göra mål.
 
Transferfönstret stänger alltså med två omgångar kvar, vilka lag har spelat klart och vill tjäna pengar? Det lär vara en tuff marknad och det  gäller att inte köpa grisen i säcken bara för att.
 
Nu är det bara att gnugga gnugga gnugga. Alltså som kan göras bättre skall jobbas på. Det handlar om liv och död nu. Det finns ingen återvändo, nu är det bara att förbereda sig på alla plan både för supportrar och spelare. Tillsammans skall vi klara det här.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: