Björklöven

För evigt För Alltid

Handlingsförlamning och lite träningsrapport

Kategori: Allmänt

Besökte Björklövens  träning. Lite lätt uppretad med tanke på att styrelsen precis innan lämnat besked angående mötet man hade igår. Kontentan av det hela fyra timmars låna mötet var att man inte kom fram till något nytt, bara att Jimmy Blixt har sin pengapåse att handla för, jag skrev det tidigare och jag inser att denna vinst tyvärr kan kosta oss dyrt om det vill sig illa. Jag är nu helt säker på att en förlust i måndags hade gett förändringar som jag tror vi kan behöva inför kvalet. Nu är det bara att hoppas att detta lag har kapacitet att hålla oss kvar och att tränarteamet besitter den erfarenhet som krävs. Jag är tyvärr livrädd att det blir erttan till hösten, alla måste upp flera nivåer för att det inte skall bli verklighet. Jag hoppas inte att denna handlingsförlamning som styrelsen i denna klubb visar är det som sänker klubben. Är ett plusresultat viktigare en klubbens existens? Självklart skall ekonomin vara säkrad men samtidigt måste man se vad man kan göra för att Björklöven skall spela i Allsvenskan även nästa år, att bara stå och titta på är inte rätt väg.
 
På träningen deltog 23 spelare varav två målvakter

Följande spelare tränade inte idag  Stefan Öhman, Kim Karlsson,Linus Boström, Mats Lavander, Kalle Lundström. Vilket lutar åt att alla utom Kim Karlsson är borta från spel imorgon, Kim vilar i stort sett alltid dagen innan match. Kalle Lundström vet jag inte varför han saknades så honom är det ett frågetecken på.

Andrew Raycroft och Daniel Wälitalo
 
Gröna
Jon Palmebjörk, Daniel Spigerhäll, Olof Mårs
Stefan Andersson Oscar Molin
 
Emil Wrenman, Viktor Ekeståhl, Lucas Sandström
Martin Johansson, Per Hållberg
 
Vita
Alexander Sundström, Marcus Lundberg,Nicklas Johansson
Patrik Nevalainen, Tommy Wargh 
 
William Quist, Jens Ledin, Gustav Hjalmarsson
 Alexander Hellström, Libelin Bäckström/ Mattias Nilsson
 
Övningar
 
*Pass mottagningsövning i cirkel.
 
*fem mot tre som avslutas i fem mot fem
 
*fem mot fem spel
 
*två mot ett övning, här var väl ända övningen där spelarna satte några puckar i mål.
 
* fem mot fem spel
 
Det märks ändå att träningarna håller högre fart. Tommi Hämäläinen säger till när han inte är nöjd och vid fem mot fem spel avbröt han övningen, gör om gör rätt var kontentan.
 
Har efter en diskussion med Gustav på Lövenbloggen idag fått det bekräftat, att vem som spelar under matcherna avgörs genom tre saker
1. Blodsband
2. Lönekuvertet
3. Prestation
Det kan inte annars finnas någon förklaring varför vissa aldrig petas samt att vissa aldrig får chansen.
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: