Björklöven

För evigt För Alltid

Förlust

Kategori: Allmänt

Redan från start kändes det att det skulle bli förlust. Lavander kom inte till spel Hellström avstängd samt tidigare saknade Boström, Wargh och Öhman gjorde att det var ett sargat Löven. Hjalmarsson utgick också tidigt i matchen.
Men Björklöven kändes loja och långsamma från start, det var en sån match man kände direkt det här blir inte vändningen.
De var dock två lag som inte bjöd upp till någon vidare match. Men Timrå tog tre poäng trots att de inte heller fören bra match. Återigen är det misstag som avgör matchen. Timrå får enkelt göra 0-1 efter 20 sekunder i den andra perioden och kunde sen också öka till 0-2 i början av den tredje perioden. Det känns som att Löven inte ens är med i matchen då de inte spelar hockey förrän de sista två minuterna, då man också kan reducera men trots ett friläge och ett stolpskott kommer man inte närmare.

Det var otroligt lite folk på plats. Timrå hade ca 200 fans på plats som enkelt vann klackmatchen mot de ca 50 Lövenfansen.

Bäst kedja i Löven tyckte jag den med Sandström, Karlsson och Quist var även om den splittrades då Hjalmarsson utgick men fick förtroende ihop sen i slutet.

Ny match på måndag mot BIK Karlskoga. Men än så länge lyser nyförvärv och förändringar med sin frånvaro.